Prachtig buiten leven, Buitenvloeren

Het heerlijk buitenleven; genieten van de tuin, het weer, het groen. Ons leven verplaatst zich steeds meer buiten de woning en de tuin is een verlengde van de woonkamer geworden. De buitenvloer verdient daarom ook aandacht.

Heeft u plannen om uw tuin te herinrichten of gaat u nieuw bouwen? Neem eens contact op met onze adviseurs. Zij bespreken de mogelijkheden namelijk graag met u in een vroegtijdig stadium. Zo informeren wij u over de mogelijkheden, de voor-en nadelen van bepaalde materialen en kunnen wij u op voorhand goed adviseren.

De keuze die wij bieden is breed en gevarieerd. Perron 1881 heeft mooie buitenvloeren van hout. Maar ook een speciale collectie buitentegels voor balkon, terras of rond het zwembad. Met details als antislip, naadloos te leggen en optimale afwatering. Bovendien gaat onze dienstverlening ver: Perron 1881 heeft speciale onderhoudscontracten om uw buitenvloer in optimale conditie te houden, zodat u er in ieder seizoen van geniet.

En neem gerust uw tuinarchitect of hovenier mee naar Perron 1881; zo inspireren wij elkaar voor een prachtig buitenleven!

Buitenvloeren wierden
Buitenvloer Wierden