De moderne houtvloer, Multiplank

Een houten vloer geeft sfeer in uw woning, kantoor of andere ruimte. Een houten vloer, geheel naar uw eigen smaak en voorkeur, geeft een extra dimensie. Perron 1881 heeft daarvoor de oplossing: de multiplank.
Multiplank is een nieuwe methodiek om een kwalitatief hoogwaardige houtvloer te creëren. Dankzij de toegepaste technologie is het met dit product mogelijk om zelf uw vloer samen te stellen. Bovendien kan een vloer van multiplank nagenoeg overal worden gelegd.

De productiemethode van de multiplank houtvloer is gebaseerd op het verlijmen van een houtsoort met een multiplex-laag, die als ‘drager’ dient. Door dwars te verlijmen ontstaat een constructie die nauwelijks werkt.
De houtsoort en de dikte, de afwerking en oppervlakteafwerking worden geheel door u bepaald. Zo creëert u uw eigen vloer. Niet alleen wat hout betreft, maar ook legvorm. Met schier eindeloze mogelijkheden tot zelfs plankbreedtes van 40 centimeter!

Een multiplank houtvloer kan overal worden gelegd. Bijvoorbeeld zwevend op een tussenvloer; een ideale toepassing bij appartementen waar geluidseisen gelden. En door de juist gekozen dikte van de toplaag kan na verloop van jaren de vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt worden in een door u gekozen afwerking en kleur.

Laat u door Perron 1881 inspireren, zodat de gekozen duurzame vloer zich uitstekend combineert met uw interieur.

Multiplank Wierden
Kleuren Multiplank