Showroom Perron 1881
Perron 1881 Wierden

Over ons, Perron 1881

Perron 1881 wil zich onderscheiden. Niet alleen door een perfecte kwaliteit te leveren, afspraken na te komen en een brede collectie in vloeren, raamdecoratie en wandafwerking. Bij ons is dat vanzelfsprekend. Maar vanzelfsprekendheid is niet voldoende. Het gaat immers om uw woning, leefplek of werkplek. En dat verdient het allerbeste. Zeker als het om advies gaat. Persoonlijk advies, want het uw smaak, uw lifestyle en uw huis is uniek. Dat begrijpen wij bij Perron 1881 en daarom denken wij graag met u mee!

Een standaardoplossing bestaat niet bij Perron 1881. En dat hoeft ook niet, want bij ons treft u een zee aan mogelijkheden. Kleuren, uitvoeringen, afwerking en dessins. Met aandacht voor duurzaamheid, comfort en mate van onderhoud. Altijd komen we tot een naadloos passend  voorstel, dat ook aansluit op uw budgettaire reikwijdte.

Bij Perron 1881 gaan we altijd een stap verder. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring. Ons vakmanschap en onze zorgvuldigheid bij het uitvoeren van uw project. Dat wij bij u altijd de vloer komen inspecteren, hoort daar bij. Zo bent u ervan verzekerd dat bij oplevering alles tot in de puntjes in orde is.

Kiezen voor Perron 1881 is kiezen voor zekerheid. De zekerheid dat u een kwaliteitsproduct krijgt die aan uw wensen voldoet. Bijvoorbeeld zekerheid dat uw vloer perfect geplaatst wordt door ons eigen team van vaste leggers met jarenlange ervaring. En dat u altijd, zelfs na jaren, op ons kunt rekenen.

U zult merken dat u bij Perron 1881 in goede handen bent. Vanaf het eerste contact tot het opleveren van de vloer, raamdecoratie of wandafwerking. Uw verwachtingen overtreffen is het mooiste visitekaartje dat wij u geven!