Schade? Snel geregeld

Waterschade of brandschade? Dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. Bij Perron 1881 proberen wij u in dat geval te assisteren. Zodra u de schade bij uw verzekeraar heeft gemeld, kunnen wij u helpen bij het opstellen van een schaderapport, zo nodig voorzien van een begroting. Onze mensen hebben namelijk een jarenlange ervaring en kunnen derhalve uitstekend inschatten hoe groot de schade is.

Wij begeleiden regelmatig gedupeerden waar door brand of wateroverlast schade is ontstaan. Door onze expertise zijn wij in staat om snel een inventarisatie te maken van de schade en kunnen bovendien een zo nauwkeurig mogelijke taxatie van de financiële gevolgen voor u berekenen.

Daarnaast beschikken wij over een netwerk van specialisten op het gebied van herstellen en reconditionering. Zo werken wij er samen aan om u zo snel mogelijk weer lekker te laten genieten van uw woning!

Desgevraagd kunnen wij uw schade laten beoordelen door een bij het NIVRE aangesloten schade-expert, die de totale schade beoordeeld. Deze beoordeelt aan de hand van de polis dat u krijgt wat u toekomt. Deze kosten worden in de meeste schadegevallen door uw verzekeraar vergoed.