Ook voor onderhoud komen we over de vloer

Het leggen van een vloer is belangrijk. Het vraagt om deskundigheid en aandacht. Maar een vloer heeft ook onderhoud nodig. Het liefst natuurlijk zo weinig mogelijk. Perron 1881 weet natuurlijk heel goed wat uw vloer nodig heeft en raadt u dan ook de meest geschikte producten aan. Niet alleen goed, maar ook comfortabel in gebruik.

U wilt uiteraard dat uw vloer er altijd prachtig uitziet. Maar als u zelf geen tijd of zin heeft om uw vloer te onderhouden, dan heeft Perron 1881 de eenvoudigste oplossing: een op maat gemaakt onderhoudscontract. Het voordeel is dat wij op regelmatige tijden bij u over de vloer komen, zodat uw vloer in perfecte conditie blijft. Professioneel onderhoud door Perron 1881 maakt dat uw vloer als nieuw blijft. De onderhoudsintervallen verschillen per situatie. Dat kan 1 keer per jaar zijn, maar bij een meer intensief gebruikte vloer vaker. Vooraf maken we een inventarisatie zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Snel advies nodig over onderhoud? Maak een foto van uw vloer en neem die mee naar onze showroom. We kijken er direct naar.

Vloeronderhoud Wierden
Vloer schuren
geoliede vloer