Parket

Parket is tegenwoordig een verzamelnaam voor alle houten (afwerk)vloeren die worden gelegd. Maar bij Perron 1881 maken we graag onderscheid tussen parket of tapisvloer en andere houten vloeren.
Een traditionele en tijdloze parketvloer wordt al meer dan een eeuw toegepast en is opgebouwd uit een tussenvloer en een daarop gelijmde en genagelde massieve houten bovenlaag. Het is daarom een arbeidsintensieve vloer. Maar gelegd door de parketeur van Perron 1881 geeft de parketvloer een unieke, exclusieve en persoonlijke uitstraling aan uw woning.

Een tapisvloer biedt naast sfeer en uitstraling veel voordelen ten opzichte van andere houten vloeren. De mooie patronen zoals visgraad- en blokmotieven zijn ware blikvangers. Evenals de randafwerkingen in de vorm van een bies of een staande fries. Daarnaast wordt parket strak afgewerkt tegen tegelvloeren en wanden en is het loopgeluid minimaal. En zeker niet in de laatste plaats kunt u door de grote keus in kleur en afwerking deze vloeren geheel personaliseren.
Vraag de vakman van Perron 1881 om u wegwijs te maken in de vele varianten van een traditionele vloer. Met een uitgekiend ontwerp die uw woning een tijdloos karakter geeft.

Parket twente
Parket winkel wierden
Parket Wierden